Qeverisje e mirë

Konkurs për punë praktike...

Demokraci Plus (D+) shpallë konkurs për angazhimin e dy (2) praktikantëve të cilët do të asistojnë në punën e dy…

Janar 27

Partitë Politike dhe Zgjedhjet

Publikimi i raportit 'Ndërtimi i një partneriteti të...

Demokraci Plus (D+) në bashkëpunim me Konrad Adenauer Stiftung (KAS) të martën ka mbajtur një tryezë diskutimi ku është prezantuar…

Nëntor 24

ndreqe.com

Vizito platformen

5189

raportuar

1657

ndrequr

3900

perditesime

Shikoni infografikat e fundit

𝐊𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐞 𝐏𝐫𝐢𝐳𝐫𝐞𝐧𝐢𝐭 𝐤𝐚 𝐩𝐚𝐠𝐮𝐚𝐫 𝟏𝟐𝟒,𝟗𝟔𝟐.𝟏𝟗 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐩ë𝐫 𝐩ë𝐫𝐟𝐚𝐪ë𝐬𝐢𝐦 𝐥𝐢𝐠𝐣𝐨𝐫, 𝐧ë 𝐚𝐧ë𝐧 𝐭𝐣𝐞𝐭ë𝐫 𝐩𝐚𝐠𝐮𝐚𝐧 𝐞𝐝𝐡𝐞 𝐳𝐲𝐫𝐭𝐚𝐫ë 𝐤𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚𝐥 𝐩ë𝐫 𝐤ë𝐭ë 𝐝𝐞𝐭𝐲𝐫ë

𝐊𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐞 𝐏𝐫𝐢𝐳𝐫𝐞𝐧𝐢𝐭 𝐤𝐚 𝐩𝐚𝐠𝐮𝐚𝐫 𝟏𝟐𝟒,𝟗𝟔𝟐.𝟏𝟗 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐩ë𝐫 𝐩ë𝐫𝐟𝐚𝐪ë𝐬𝐢𝐦 𝐥𝐢𝐠𝐣𝐨𝐫, 𝐧ë 𝐚𝐧ë𝐧 𝐭𝐣𝐞𝐭ë𝐫 𝐩𝐚𝐠𝐮𝐚𝐧 𝐞𝐝𝐡𝐞 𝐳𝐲𝐫𝐭𝐚𝐫ë 𝐤𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚𝐥 𝐩ë𝐫 𝐤ë𝐭ë 𝐝𝐞𝐭𝐲𝐫ë

Komuna e Prishtinës ka paguar 189,790.25 euro për përfaqësim ligjor, në anën tjetër paguan edhe zyrtarë komunal për këtë detyrë.

Komuna e Prishtinës ka paguar 189,790.25 euro për përfaqësim ligjor, në anën tjetër paguan edhe zyrtarë komunal për këtë detyrë.

Shikoni videot më të fundit

Vizita e deputetes Blerta Deliu në D+

Vizita e deputetes Blerta Deliu në D+

Monitorimi i prokurimit publik gjatë vitit 2020 – 2021 nga Demokraci Plus

Monitorimi i prokurimit publik gjatë vitit 2020 – 2021 nga Demokraci Plus