Lajmet

Organizohet tryezë me temën “Roli i Grupeve Jo formale të Grave në Politik Bërje”

Demokraci Plus në bashkëpunim me CoDe kanë organizuar tryezën me temën “Roli i Grupeve Jo formale të Grave në Politik Bërje – Shkëmbimi i përvojave në mes të gr...

Eksperti shqyrtues gjen shkelje në tenderin për gjelbërimin e qytetit të Gjakovës

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Nazmi Statovci, eksperti i caktuar nga ana e Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), në raportin e tij ka konstatuar s...

Kompanitë kërkojnë rivlerësim të tenderit për ndërtimin e stadiumit të Komunës së Ferizajt

Prishtinë- Pas ankesave të dy konsorciumeve “Eskavatori & Best Company”, “P&I, Dajting, ADA Consulting” dhe dy kompanive ”Al-Trade” dhe “Gërlica”, tende...

OSHP i tërheq vërejtjen Ministrisë së Shëndetësisë për procedura të negociuara të prokurimit

Raporton: Arbelina DEDUSHAJ Prishtinë - Në seancën e së mërkurës, Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP), i njohur ndryshe si gjykata e tenderëve i tërhoqi vër...

Kompania ankuese “Albas” thotë se çmimet e fituesit të tenderit nuk janë reale

Raporton: Sara Zhubi Të enjten më 11.01.2018, Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) mbajti seancën për shqyrtimin e  ankesës së operatorit ekonomik “Albas”, t...

Ekspertja shqyrtuese: Gabimet në formularin e tenderit kushtojnë me eliminim

Raporton: Sara Zhubi Të enjten, më 11.01.2018 u mbajt seanca për shqyrtimin e ankesës së kompanisë “Dardania” në lidhje me aktivitetin e prokurimit “Pastrimi...

Eksperti shqyrtues thotë se AK nuk ka nevojë edhe për inxhinier edhe për menaxher të arkitekturës

Raporton: Sara Zhubi Të enjten më 11 Janar u mbajt seanca për shqyrtimin e ankesës së kompanisë “Unicos Project” e cila kishte shprehur pakënaqësitë e saj pë...

Demokraci Plus (D+) ka mbajtur konferencën e fundvitit për prokurimin publik

Prishtinë 29 dhjetor 2017, Demokraci Plus (D+) ka mbajtur konferencën e fundvitit për prokurimin publik, në bashkëpunim me Organin Shqyrtues të Prokurimit (OSHP...

Salla e OSHP-se

Konkursi i projektimit përplas kompaninë Univers MI dhe Komunën e Lipjanit

Raporton: Sara Zhubi dhe Agon Hysaj   Në seancën dëgjimore të mbajtur më 26.12.2017 para panelit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) u shqyrtua anke...

Subjektet politike shpenzuan miliona euro në zgjedhjet e 11 qershorit

Prishtinë 27 dhjetor 2017 Demokraci Plus (D+) dhe Organizata Çohu! kanë bërë publikimin e raportit të monitorimit të kostos së fushatës zgjedhore për zgjedhj...

Sa të pavarura janë agjencitë e pavarura në Kosovë?

D+ në kuadër të Shkollës Evropiane të organizuar nga Kosovo Foundation for Open Society (KFOS) sot ka mbledhur deputetë të Kuvendit të Kosovës, përfaqësues të a...

Salla e OSHP-se

Kompania ankuese për KEK thotë se i ka shkelur kriteret e veta të dosjes së tenderit

Raporton: Sara Zhubi Të hënën, para Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) është mbajtur seanca për shqyrtimin e ankesës së kompanisë “Xani-Inex” lidhur me t...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >