Publikimet

Salla e OSHP-se

Konkursi i projektimit përplas kompaninë Univers MI dhe Komunën e Lipjanit

Raporton: Sara Zhubi dhe Agon Hysaj   Në seancën dëgjimore të mbajtur më 26.12.2017 para panelit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) u shqyrtua anke...

Subjektet politike shpenzuan miliona euro në zgjedhjet e 11 qershorit

Prishtinë 27 dhjetor 2017 Demokraci Plus (D+) dhe Organizata Çohu! kanë bërë publikimin e raportit të monitorimit të kostos së fushatës zgjedhore për zgjedhj...

Sa të pavarura janë agjencitë e pavarura në Kosovë?

D+ në kuadër të Shkollës Evropiane të organizuar nga Kosovo Foundation for Open Society (KFOS) sot ka mbledhur deputetë të Kuvendit të Kosovës, përfaqësues të a...

Salla e OSHP-se

Kompania ankuese për KEK thotë se i ka shkelur kriteret e veta të dosjes së tenderit

Raporton: Sara Zhubi Të hënën, para Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) është mbajtur seanca për shqyrtimin e ankesës së kompanisë “Xani-Inex” lidhur me t...

Llogaridhënia – lidhja që po mungon në financimin e partive politike

Në Kosovë partitë politike përfitojnë fonde nga shumë burime, dukë përfshirë kompani, individë dhe fonde mbështetëse nga buxheti i Kosovës. Fondet private të pr...

Eksperti shqyrtues thotë se ekzistimi i dy çmimoreve e bën kompaninë “Elektrika” të papërgjegjshme

Raporton: Arbelina DEDUSHAJ Të mërkurën, Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) ka mbajtur seancë dëgjimore për të shqyrtuar pretendimet ankimore të kompanisë ...

Përfaqësuesi i KEK-ut: Ankesa e “Erlis shpk” ka qenë e pasafatshme

Raporton: Arbelina Dedushaj dhe Agon Hysaj Të mërkurën, për të katërtën herë është shqyrtuar ankesa e kompanisë “Erlis shpk”, e ushtruar kundër Korporatës En...

Shqyrtohet në OSHP ankesa e kompanisë ”Prima Engineering” kundër Komunës së Rahovecit

Raporton: Arbelina Dedushaj dhe Agon Hysaj Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP), i njohur ndryshe si gjykata e tenderëve, të mërkurën ka mbajtur seancë për ...

OSHP shqyrton ankesën për tenderin e pajisjeve për kuzhinën qendrore të çerdheve në Prishtinë.

Raporton: Arbelina Dedushaj dhe Agon Hysaj Paneli i Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), i përbërë nga kryetari i saj Blerim Dina dhe dy anëtarët tjerë, N...

Kush i auditon financat e partive politike?

Intervista e Athur Nogueira me Vinicius Gorczeski

Intervistë e realizuar nga Demokraci Plus (D+), për Gazetën online Insajderi me Arthur Nogueira (30/10/1956) I cili është diplomat në ambasadën e Brazilit në Ha...

Shkeljet në prokurim nuk po i ndëshkon askush

Komunikatë për media Shkeljet në prokurim nuk po i ndëshkon askush Prishtinë 09 nëntor 2017, Demokraci Plus (D+) ka bërë publikimin e raportit “Shkeljet dhe m...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >