Publikimet

OSHP shqyrton ankesën për tenderin e pajisjeve për kuzhinën qendrore të çerdheve në Prishtinë.

Raporton: Arbelina Dedushaj dhe Agon Hysaj Paneli i Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), i përbërë nga kryetari i saj Blerim Dina dhe dy anëtarët tjerë, N...

Kush i auditon financat e partive politike?

Intervista e Athur Nogueira me Vinicius Gorczeski

Intervistë e realizuar nga Demokraci Plus (D+), për Gazetën online Insajderi me Arthur Nogueira (30/10/1956) I cili është diplomat në ambasadën e Brazilit në Ha...

Shkeljet në prokurim nuk po i ndëshkon askush

Komunikatë për media Shkeljet në prokurim nuk po i ndëshkon askush Prishtinë 09 nëntor 2017, Demokraci Plus (D+) ka bërë publikimin e raportit “Shkeljet dhe m...

Konkurs për Monitorues/Hulumtues

Konkurs Monitorues/Hulumtues Demokraci Plus (D+) është në kërkim të tre (3) monitoruesve/hulumtuesve për prokurim publik. Përgjegjësitë e punës: Moni...

A e dini se sa milionë euro kanë marrë subjektet politike ?

Kërcënimi ndaj Blerim Dinës edhe një parregullsi tjetër në OSHP

Prishtinë 17 tetor 2017, Demokraci Plus (D+) dënon ushtrimin e presionit ndaj kryetarit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) z. Blerim Dina. D+ kërkon nga ...

Transparenca dhe Financimi i partive politike

Si të raportojmë në Ndreqe.com ?

Llogaridhenia e shpenzimeve te partive politike

Demokraci Plus (D+) dhe Insajderi fillojnë zbatimin e projektit “Përkrahja e lirisë së mediave dhe lirisë së shprehjes përmes ...

D+ dhe portali hulumtues Insajderi janë bërë bashkë për të zbatuar këtë projekt me qëllim të përkrahjes së lirisë së mediave dhe shprehjes së lirë përmes hulumt...

Partitë politike nuk publikojnë shpenzimet e fushatës së zgjedhjeve të përgjithshme

Demokraci Plus (D+) ka publikuar infografikën e radhës ku matet funksionalizimi, mirëmbajtja dhe azhurnimi i webfaqeve zyrtare të subjekteve kryesore politike n...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >