Lajmet

Publikimi i raportit “Niveli i publikimit të kontratave në prokurim publik”

  Demokraci Plus (D+) ka monitoruar publikimin e kontratave për pesë komuna: Obiliq, Shtime, Fushë Kosovë, Kamenicë dhe Podujevë. Janë monitoruar të gji...

Publikohet raporti i nivelit të kontratave në prokurim publik

RTK

​Publikohet raporti për nivelin e publikimit të kontratave në prokurim publik

Lajmi.net

Publikohet raporti për nivelin e publikimit të kontratave në prokurim publik

Kosova Press

​Publikohet raporti për nivelin e publikimit të kontratave në prokurim publik

Telegrafi.com

Qytetarët e Fushë Kosovës bashkëbiseduan me përfaqësueset e tyre në kuvend komunal

Me përkrahjen e Demokraci Plus, qytetarët e Fushë Kosovës takuan përfaqësueset e tyre në Kuvendin Komunal. Qëllimi i këtij takimi ishte që përmes bashkëbisedimi...

Moskompletimi i Bordit ndikon në zgjatjen e afatit të marrjes së vendimeve të OSHP-së

Koha Ditore

Dialogu Kosovë – Serbi

RTV 21

Riorganizimi i Qeverisë: Efektet në agjendën e Integrimeve Evropiane dhe reformën e Administratës Publike

Demokraci Plus (D+) mbajti tryezë diskutimi lidhur me efektet dhe pasojat e organizimit të Ministrisë së Integrimeve Evropiane në Ministrinë e Punëve të Jashtme...

Shkrirja e MIE-së në MPJ, jofunksionale dhe me efekte negative

EkonomiaOnline

Riorganizimi i ministrive nuk është proces i thjeshtë

Telegrafi.com

Vetëm 12 ministri – Si po shihet ky organizim i ri i qeverisë nga njohësit e fushës

Zeri.info

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Shq
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >