Lajmet

Kosova dhe BE-ja

RTV21

(Mos) marrëveshja për koalicion

Click - RTV 21

Reforma e administratës, shoqëria civile kritikon për mungesë vullneti

FaktePlus

Zotimet e kryetarëve të komunave – D+ publikon raportin për 2 vite qeverisje

lajmi.net

Diskutohet qeverisja e kryetarëve të komunave të mëdha në mes të mandatit të tyre

Demokraci Plus (D+) mbajti tryezë diskutimi me kryetarë, nënkryetarë dhe zyrtarë të komunave të ndryshme në vend ku u prezantua raporti “Progresi në zotimet për...

Adresimi i prioriteteve të lagjeve në kuadër të Forumit Qytetar

Demokraci Plus mbajti tryezë me temë “Përfshirja dhe adresimi i prioriteteve të lagjeve” në kuadër të Forumit Qytetar, ku morën pjesë zyrtarë komunalë dhe përfa...

D+ dhe BIRN publikuan raportin e monitorimit të Administratës Tatimore të Kosovës

Demokraci Plus (D+) dhe Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN Kosova), me mbështetje të  Ambasades së Britanisë së Madhe në Prishtinë, publikuan raport...

BIRN dhe D+ publikojnë raportin e monitorimit të Administratës Tatimore të Kosovës

kallxo.com

Kosovo Intelligence Chiefs’ Appointment Sparks Criticism

BallkanInsight

Punësimet në institucionet publike

Jeta në Kosovë

Takimi Kurti – Mustafa: Java e ardhshme përfundimtare për marrëveshjen, flasin njohësit e çështjeve politike

Telegrafi.com

Valmir Ismaili: Kosova nuk e ka luksin të shkoj prapë në zgjedhje

Kallxo.com

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Shq
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >