Lajmet

Reagim: Organizatat e shoqërisë civile në përkrahje të protestës!

Pas dorëheqjes së ish prokurorit special z. Elez Blakaj, ne si organizata të shoqërisë civile përkrahim plotësisht protestën e organizuar nga grupi i qytetarëve...

Politika e “Drejtësia” tallen me Auditorin

Politikanët- këta përfitues të taksave të qytetarëve me shumë tentojnë të bëjnë “ujdi” me institucione që mund të ua nxjerrin të palarat se sa kanë vullnet që t...

Raportet financiare të komunave për gjashtë mujorin e parë

E gjitha ka të bëjë me politikën

Me operacionin “Lavazhi i makinave”, drejtësia në Brazil ka gjetur që miliarda dollarëve u ishte ndërruar destinimi dhe shumë zyrtarë të lartë u patën arrestuar...

Niveli i adresimit të rekomandimeve të Auditorit për komuna nga viti 2016

Auditimi i vitit 2017 për komunat dhe numri i çështjeve të identifikuar nga Zyra Kombëtare e Auditorit

Gjykatat themelore të vlerësuara nga avokatët

Gjakova komuna e parë me kontrata të hapura

Komuna e Gjakovës bëhet komuna e parë me kontrata të hapura dhe të publikuara në faqen zyrtare të komunës. Këtë vendim e ka marr Zyra e Prokurimit e kësaj komun...

Shkolla verore “Challenge History 2 – React for the Future”, këtë vit po mbahet në Prizren!

Duke ndodhur - Shkolla verore “Challenge History 2 – REACT for the Future” këtë vit po mbahet në Prizren! Në këtë aktivitet po marrin pjesë 23 pjesëmarrës ng...

Shoqëria civile shpreh shqetësimin për legjislacionin zgjedhor

Janë bërë shtatë vite prej kur ka filluar reforma zgjedhore dhe asnjëherë nuk ka përfunduar dhe nuk ka ndonjë ndryshim thelbësor në këtë drejtim. Me qëllim të n...

Vlerësimi 6-mujor i zotimeve zgjedhore të Kryetarëve

Pasiguria juridike dhe mungesa e monitorimit në prokurim publik

Pasiguria juridike dhe mungesa e monitorimit në prokurim publik Demokraci Plus (D+), të mërkurën ka mbajtur një tryezë diskutimi lidhur me punën e Orga...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Shq
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >