Lajmet

Sa në të vërtetë e-Prokurimi ka ngritur nivelin e transparencës në aktivitetet e prokurimit publik?

Sa në të vërtetë e-Prokurimi ka ngritur nivelin e transparencës në aktivitetet e prokurimit publik? D+ vë në dukje një sërë dokumentesh të cilat mungojnë për pu...

Prezantimi i Raportit “Matësi i performancës në prokurim publik”

Demokraci Plus (D+) publikoi raportin "Matësi i performancës në prokurim publik". Ky hulumtim dhe analizë tregon se nga pesë komunat e monitoruara, me performan...

Prokurimi i paadresuar – Editorial nga Demokraci Plus (D+)

Prokurimi i paadresuar Keqpërdorimi i shpenzimit të parasë publike, vazhdon të mbetet ndër problemet dhe sfidat kryesore më të cilat ballafaqohet shtetndërti...

Sa janë 53 milionë euro për Kosovën?

D+ dhe Insajderi përmbyllin projektin “Përkrahja e lirisë së mediave dhe lirisë së shprehjes përmes rritjes së monitorimit të çë...

D+ dhe portali hulumtues Insajderi kanë zbatuar bashkarisht projektin “Përkrahja e lirisë së mediave dhe lirisë së shprehjes përmes rritjes së monitorimit të çë...

Deponitë ilegale të mbeturinave të regjistruara në #ndreqe.com

Raporti i institucioneve publike me ofrimin e qasjes në dokumente publike – përgjigje sipërfaqësore, mungesë të dhënash përmbajtë...

Demokraci Plus në gjashtë-mujorin e parë të vitit 2018 ka dërguar rreth 50 kërkesa për qasje në dokumente publike në 20 institucione publike, duke përfshirë pes...

Paralajmërohet kallëzim penal kundër zyrtarëve të KEK-ut

Zyra e Prokurimit e KEK-ut është paralajmëruar se do të denoncohet penalisht për shkak të keqpërdorimeve, në një tender prej gjysmë milionë eurosh. Ky s...

Raporto deponitë ilegale të mbeturinave. Platforma ndreqe.com – tani edhe në aplikacion mobil.

Raporto deponitë ilegale të mbeturinave. Platforma ndreqe.com - tani edhe në aplikacion mobil.

Raporti i Auditimit për vitin 2017

Kliko këtu për të shkarkuar "Raportin e Auditimit 2017"

Hulumtuesja e D+ Rrita Ismajli në emisionin PULS – KTV ka folur për problemet që përcjellin sistemin e prokurimit në Kosovë ...

Ku qendrojnë Kryetarët e 7 komunave më të mëdha karshi zotimeve para zgjedhore ?

Kryetarët e komunave u zotuan para zgjedhjeve se do t'i publikojnë raportet 3-mujore të shpenzimeve. Në këtë infografikë shihet se ku qendrojnë Kryetarët e 7 ko...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Shq
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >