Lajmet

D+ ka mbajtur tryezë diskutimi lidhur me draft udhëzimin administrativ të Ministrisë së Shëndetësisë

Sot Demokraci Plus (D+) ka mbajtur tryezë diskutimi lidhur me draft udhëzimin administrativ të Ministrisë së Shëndetësisë, përmes së cilit do të bëhet rregullim...

“Office Printy” ankohet se Komuna e Klinës anuloi tenderin pa të drejtë

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP), këtë të martë ka shqyrtuar ankesën e operatorit ekonomik ankues “Office Printy”,...

Në Ditën e Punëtorëve ta kuptojmë pak si duket fuqia punëtore në Kosovë

Bakija: Institucionet duhet t’u ofrojnë siguri investitorëve

Për të rritur shkallën e punësimit institucionet e vendit duhet të krijojnë oferta atraktive për investime të jashtme,siguri të konkurrencës së drejtë dhe luft...

Raportimet nga qytetarët dhe rregullimet nga komunat në #ndreqe.com

Pasqyra dy mujore. Raportimet nga qytetarët dhe rregullimet nga komunat në #ndreqe.com

Demokraci Plus është duke vazhduar serinë e trajnimeve për zyrtarë të komunave

Demokraci Plus në bashkëpunim me Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), është duke vazhduar serinë e trajnimeve për zyrtarë të komunave. Qëllimi ...

Sot është mbajtur takimi i radhës i bordit të organizatës sonë

Sot është mbajtur takimi i radhës i bordit të organizatës sonë. Në këtë takim është diskutuar raporti i punës dhe auditimit për vitin 2017, sikurse edhe planet ...

DPlus thellon bashkëpunimin me Ministri e Komuna për ndreqe.com

Rregullimi i mbeturinave dhe deponive ilegale të raportuara në #ndreqe ishte temë diskutimi në mes dy ministrive dhe Kryetarëve të #komunave në ndërtesën e Qeve...

Ndreqe.com edhe në Komunën e Prizrenit

Kryetari i Komunës së Prizrenit, z. Mytaher Haskuka, sot priti përfaqësuesit e "Demokraci Plus" (D+), me ç'rast u nënshkrua një Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet...

Si rangohet Gjykata Themelore e Prizrenit në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Si rangohet Gjykata Themelore e Pejës në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Si rangohet Gjykata Themelore e Mitrovicës në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Shq
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >