Lajmet

Si rangohet Gjykata Themelore e Gjilanit në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Si rangohet Gjykata Themelore e Gjakovës në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Rritet numri i këcënimeve, pushtetarët vazhdojnë të mbrojnë sulmuesit e gazetarëve

Demokraci Plus (D+) dhe Insajderi në kuadër të projektit “Përkrahja e lirisë së mediave dhe lirisë së shprehjes përmes rritjes së monitorimit të çështjeve që ka...

Si rangohet Gjykata Themelore e Ferizajt në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Si rangohet Gjykata Themelore e Prishtinës në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

D+ sot ka mbajtur trajnimin e radhës për hartimin e akteve normative në nivel lokal

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal në bashkëpunim me organizatën "Demokraci Plus" në mbështetje të projektit të USAID/Partneriteti për Zhvillim (USAID...

D+ është duke zhvilluar një seri të trajnimeve me zyrtarë komunal të të gjitha komunave të Kosovës

Demokraci Plus (D+) në partneritet me Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) dhe me mbështetjen e Projektit të USAID Partneritetet për Zhvillim (U...

Salla e OSHP-se

MPB kërkon nga OSHP që të mbetet në fuqi anulimi i tenderit për automjete dhe pajisje të zjarrëfikjes

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Në seancën e së mërkurës, Ministria e Punëve të Brendshme(MPB) kërkoi nga gjykata e tenderëve, përkatësisht nga Organi...

Ndjekje e ngathtë e sulmuesve të gazetarëve

Organizata Demokraci Plus (D+) dhe Gazeta Online Insajderi, kanë mbajtur një tryezë diskutimi në të cilën është debatuar në lidhje me lirinë e shprehjes dhe sig...

Liria e shprehjes në Kosovë: Sa janë të sigurt gazetarët?

Demokraci Plus në bashkëpunim me Insajderin, kanë kënaqësinë të ju ftojnë që të merrni pjesë në tryezën e diskutimit që do të mbahet nga me 12 mars 2018, në Sir...

6 zotimet e kryetarit

Gjashtë #Zotimet zgjedhore të cilat kryetarët e komunave më të mëdha kanë dhënë firmën se do ti respektojnë në qeverisje. Democracy Plus ka filluar monitorimin ...

Kompania “Sallahu” ankohet për shkelje ligjore në tenderin për ndërtimin e rrugës nacionale Nadakovc-Smerkovnicë

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Në dhjetor të vitit të kaluar, për ndërtimin e rrugës nacionale Nadakovc-Smerkovnicë për llotin e dytë, si fitues të t...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Shq
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >