Lajmet

Demokraci Plus (D+) dhe Insajderi fillojnë zbatimin e projektit “Përkrahja e lirisë së mediave dhe lirisë së shprehjes përmes ...

D+ dhe portali hulumtues Insajderi janë bërë bashkë për të zbatuar këtë projekt me qëllim të përkrahjes së lirisë së mediave dhe shprehjes së lirë përmes hulumt...

Partitë politike nuk publikojnë shpenzimet e fushatës së zgjedhjeve të përgjithshme

Demokraci Plus (D+) ka publikuar infografikën e radhës ku matet funksionalizimi, mirëmbajtja dhe azhurnimi i webfaqeve zyrtare të subjekteve kryesore politike n...

Pa ndëshkueshmëria në prokurim 2012-16

Zgjedhjet 2014 vs 2017

Fuqizimi i rinisë për të mbështetur qeverisjen lokale

Ankesat për shkelje në prokurim

Kërkesa e “Demokraci Plus” për partitë politike para zgjedhjeve lokale

@insajderi.com/

Demokraci Plus’ Dënon ‘Ndërhyrjen e Kuvendit në Gjyqësor

@gazetaexpress.com/

Demokraci Plus (D+) dhe Çohu!: Shpenzimet e fushatës zgjedhore

@kosovalive360.com/

Demokraci Plus u dërgon letra subjekteve politike

Në prag të afatit për dorëzimin e listave të kandidatëve për zgjedhjet komunale të vitit 2017, Democracy Plus (D+) fton partitë politike që të nominojnë më shum...

Komunikatë për media – Raporti për OSHP

OSHP Nyja e Prokurimit Publik Prishtinë 13 shtator 2017, Demokraci Plus (D+) ka publikuar raportin e monitorimit të Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik (OSH...

Partitë politike fshehin financat e tyre

Senatori republikan Mark Hanna, i cili kishte ndihmuar William McKinley të zgjedhet presidenti i 25-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kryesisht pse kishte...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Shq
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >