Lajmet

Salla e OSHP-se

Kompania ankuese për KEK thotë se i ka shkelur kriteret e veta të dosjes së tenderit

Raporton: Sara Zhubi Të hënën, para Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) është mbajtur seanca për shqyrtimin e ankesës së kompanisë “Xani-Inex” lidhur me t...

Llogaridhënia – lidhja që po mungon në financimin e partive politike

Në Kosovë partitë politike përfitojnë fonde nga shumë burime, dukë përfshirë kompani, individë dhe fonde mbështetëse nga buxheti i Kosovës. Fondet private të pr...

Eksperti shqyrtues thotë se ekzistimi i dy çmimoreve e bën kompaninë “Elektrika” të papërgjegjshme

Raporton: Arbelina DEDUSHAJ Të mërkurën, Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) ka mbajtur seancë dëgjimore për të shqyrtuar pretendimet ankimore të kompanisë ...

Përfaqësuesi i KEK-ut: Ankesa e “Erlis shpk” ka qenë e pasafatshme

Raporton: Arbelina Dedushaj dhe Agon Hysaj Të mërkurën, për të katërtën herë është shqyrtuar ankesa e kompanisë “Erlis shpk”, e ushtruar kundër Korporatës En...

Shqyrtohet në OSHP ankesa e kompanisë ”Prima Engineering” kundër Komunës së Rahovecit

Raporton: Arbelina Dedushaj dhe Agon Hysaj Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP), i njohur ndryshe si gjykata e tenderëve, të mërkurën ka mbajtur seancë për ...

OSHP shqyrton ankesën për tenderin e pajisjeve për kuzhinën qendrore të çerdheve në Prishtinë.

Raporton: Arbelina Dedushaj dhe Agon Hysaj Paneli i Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), i përbërë nga kryetari i saj Blerim Dina dhe dy anëtarët tjerë, N...

Kush i auditon financat e partive politike?

Intervista e Athur Nogueira me Vinicius Gorczeski

Intervistë e realizuar nga Demokraci Plus (D+), për Gazetën online Insajderi me Arthur Nogueira (30/10/1956) I cili është diplomat në ambasadën e Brazilit në Ha...

Shkeljet në prokurim nuk po i ndëshkon askush

Komunikatë për media Shkeljet në prokurim nuk po i ndëshkon askush Prishtinë 09 nëntor 2017, Demokraci Plus (D+) ka bërë publikimin e raportit “Shkeljet dhe m...

Konkurs për Monitorues/Hulumtues

Konkurs Monitorues/Hulumtues Demokraci Plus (D+) është në kërkim të tre (3) monitoruesve/hulumtuesve për prokurim publik. Përgjegjësitë e punës: Moni...

A e dini se sa milionë euro kanë marrë subjektet politike ?

Kërcënimi ndaj Blerim Dinës edhe një parregullsi tjetër në OSHP

Prishtinë 17 tetor 2017, Demokraci Plus (D+) dënon ushtrimin e presionit ndaj kryetarit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) z. Blerim Dina. D+ kërkon nga ...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Shq
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Shq
Përmbledhje e raportit >