Infografikat

Kurti synon drejtimin e dialogut, por se ka prioritet – T7

Takimi i dytë i Komitetit të Përdoruesve të Shërbimeve të Gjykatës Themelore në Mitrovicë

Me përkrahje të programit të USAID për Fuqizimin e Sistemit të Drejtësisë (USAID/JSSP), Demokraci Plus (D+) dhe Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike (ACDC) m...

Analistët: Qeveria Kurti do të përballet me shumë sfida

Telegrafi.com

Niveli i (mos) publikimit të kontratave në prokurim publik!?

Në gusht të vitit 2018, disa komuna, në mënyrë vullnetare vendosën t’i publikojnë në ueb-faqet e tyre zyrtare kontratat e nënshkruara përmes prokurimit publik. ...

Publikimi i raportit “Niveli i publikimit të kontratave në prokurim publik”

  Demokraci Plus (D+) ka monitoruar publikimin e kontratave për pesë komuna: Obiliq, Shtime, Fushë Kosovë, Kamenicë dhe Podujevë. Janë monitoruar të gji...

Publikohet raporti i nivelit të kontratave në prokurim publik

RTK

​Publikohet raporti për nivelin e publikimit të kontratave në prokurim publik

Lajmi.net

Publikohet raporti për nivelin e publikimit të kontratave në prokurim publik

Kosova Press

​Publikohet raporti për nivelin e publikimit të kontratave në prokurim publik

Telegrafi.com

Qytetarët e Fushë Kosovës bashkëbiseduan me përfaqësueset e tyre në kuvend komunal

Me përkrahjen e Demokraci Plus, qytetarët e Fushë Kosovës takuan përfaqësueset e tyre në Kuvendin Komunal. Qëllimi i këtij takimi ishte që përmes bashkëbisedimi...

Moskompletimi i Bordit ndikon në zgjatjen e afatit të marrjes së vendimeve të OSHP-së

Koha Ditore

Dialogu Kosovë – Serbi

RTV 21

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >