Infografikat

Fjala e lirë dhe e shtrenjtë

Me këtë idenë e “fjalës së lirë”, kështu si përdoret nga shumë kush si sinonim për “liri të shprehjes”, gjithnjë kam pasur shumë dëshirë të bëjë lojëra fjalësh....

Rrjetet sociale dhe ndihmat sociale

Shpesh e them se në Kosovë shumë njerëz e “barazojnë” facebook-un me browser. Për shumicën e kosovarëve, nëse nuk je në facebook – nuk ekziston. Nëse dëshiron q...

Top 100 premtimet zgjedhore

Shkolla verore Sfido Historinë synon të bëhet tradicionale

Shkolla verore Sfido Historinë (Challenge History), e cila edicionin e parë e mbajti në vitin 2017 në Mostar të Bosnjës, po synon të bëhet tradicionale. E ni...

Ueb-faqet e subjekteve politike

Punësimet me kontratë mbi vepër

Kontratat mbi vepër, ushtruesit e detyrës (U.D.) dhe politikbërja në nivel qendror, me fokus në strategjitë

21 dhjetor 2018 “Kontratat mbi vepër, ushtruesit e detyrës (U.D.) dhe politikbërja në nivel qendror, me fokus në strategjitë"  Demokraci Plus (D+) ka mbajtur ...

Rritja e Efikasitetit Komunal përmes ndreqe.com

Kliko këtu për të shkarkuar raportin.

Të ndryshohet qasja ndaj dëgjimeve buxhetore në komuna

Për buxhetin e vitit 2019, këtë verë komunat mbajtën dëgjime buxhetore por me interesim të ulët nga ana e qytetarëve për të dhënë kontributin e tyre. Mirëpo kuj...

Performanca e OSHP-së

Performanca e OSHP-së

Vlerësimi i Strategjive Nacionale miratuar 2012-2017

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >