Infografikat

Ndreqe.com edhe në Komunën e Prizrenit

Kryetari i Komunës së Prizrenit, z. Mytaher Haskuka, sot priti përfaqësuesit e "Demokraci Plus" (D+), me ç'rast u nënshkrua një Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet...

Si rangohet Gjykata Themelore e Prizrenit në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Si rangohet Gjykata Themelore e Pejës në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Si rangohet Gjykata Themelore e Mitrovicës në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Si rangohet Gjykata Themelore e Gjilanit në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Si rangohet Gjykata Themelore e Gjakovës në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Rritet numri i këcënimeve, pushtetarët vazhdojnë të mbrojnë sulmuesit e gazetarëve

Demokraci Plus (D+) dhe Insajderi në kuadër të projektit “Përkrahja e lirisë së mediave dhe lirisë së shprehjes përmes rritjes së monitorimit të çështjeve që ka...

Si rangohet Gjykata Themelore e Ferizajt në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

Si rangohet Gjykata Themelore e Prishtinës në krahasim me gjykatat tjera?

Të gjeturat nga studimi për efikasitetin, qasjen në informata dhe korrupsionin në gjykatat themelore të Kosovës - sipas përdoruesve të gjykatave: palët & av...

D+ sot ka mbajtur trajnimin e radhës për hartimin e akteve normative në nivel lokal

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal në bashkëpunim me organizatën "Demokraci Plus" në mbështetje të projektit të USAID/Partneriteti për Zhvillim (USAID...

D+ është duke zhvilluar një seri të trajnimeve me zyrtarë komunal të të gjitha komunave të Kosovës

Demokraci Plus (D+) në partneritet me Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) dhe me mbështetjen e Projektit të USAID Partneritetet për Zhvillim (U...

Salla e OSHP-se

MPB kërkon nga OSHP që të mbetet në fuqi anulimi i tenderit për automjete dhe pajisje të zjarrëfikjes

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Në seancën e së mërkurës, Ministria e Punëve të Brendshme(MPB) kërkoi nga gjykata e tenderëve, përkatësisht nga Organi...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >