Infografikat

Lansohet Platforma që Ndjek Përmbushjen e Premtimeve të Politikanëve

Organizata “Demokraci Plus” ka lansuar platformën online “QeverisjaTani” e cila ka për qëllim të ndjekë progresin e përmbushjes së top 100 premtimeve elektorale...

Zvarritjet e tenderit për asfaltimin e rrugës Babush-Tërn-Luboc-Koshare-Slivovë

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Për tenderin e asfaltimit të rrugës Babush, Tërn , Luboc, Koshare dhe Slivovë ka dy vite dhe ende nuk është nënshkruar...

Eksperti shqyrtues rekomandon rivlerësim të tenderit për mirëmbajtjen e pajisjeve mjekësore në QKMF të Ferizajt

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Abdurrahman Çunaku , i caktuar si ekspert për të shqyrtuar tenderin “Servisimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve mjekësore n...

KOSTT për kompaninë “Delta Security” thotë se ka qenë e përgjegjshme por më e shtrenjtë

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Ankesa e kompanisë së sigurimeve “Delta Security” për tenderin e sigurimit të objekteve të KOSTT bëri që të hënën të m...

Organizohet tryezë me temën “Roli i Grupeve Jo formale të Grave në Politik Bërje”

Demokraci Plus në bashkëpunim me CoDe kanë organizuar tryezën me temën “Roli i Grupeve Jo formale të Grave në Politik Bërje – Shkëmbimi i përvojave në mes të gr...

Eksperti shqyrtues gjen shkelje në tenderin për gjelbërimin e qytetit të Gjakovës

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Nazmi Statovci, eksperti i caktuar nga ana e Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), në raportin e tij ka konstatuar s...

Kompanitë kërkojnë rivlerësim të tenderit për ndërtimin e stadiumit të Komunës së Ferizajt

Prishtinë- Pas ankesave të dy konsorciumeve “Eskavatori & Best Company”, “P&I, Dajting, ADA Consulting” dhe dy kompanive ”Al-Trade” dhe “Gërlica”, tende...

OSHP i tërheq vërejtjen Ministrisë së Shëndetësisë për procedura të negociuara të prokurimit

Raporton: Arbelina DEDUSHAJ Prishtinë - Në seancën e së mërkurës, Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP), i njohur ndryshe si gjykata e tenderëve i tërhoqi vër...

Kompania ankuese “Albas” thotë se çmimet e fituesit të tenderit nuk janë reale

Raporton: Sara Zhubi Të enjten më 11.01.2018, Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) mbajti seancën për shqyrtimin e  ankesës së operatorit ekonomik “Albas”, t...

Ekspertja shqyrtuese: Gabimet në formularin e tenderit kushtojnë me eliminim

Raporton: Sara Zhubi Të enjten, më 11.01.2018 u mbajt seanca për shqyrtimin e ankesës së kompanisë “Dardania” në lidhje me aktivitetin e prokurimit “Pastrimi...

Eksperti shqyrtues thotë se AK nuk ka nevojë edhe për inxhinier edhe për menaxher të arkitekturës

Raporton: Sara Zhubi Të enjten më 11 Janar u mbajt seanca për shqyrtimin e ankesës së kompanisë “Unicos Project” e cila kishte shprehur pakënaqësitë e saj pë...

Demokraci Plus (D+) ka mbajtur konferencën e fundvitit për prokurimin publik

Prishtinë 29 dhjetor 2017, Demokraci Plus (D+) ka mbajtur konferencën e fundvitit për prokurimin publik, në bashkëpunim me Organin Shqyrtues të Prokurimit (OSHP...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >