Infografikat

Kërkesa e “Demokraci Plus” për partitë politike para zgjedhjeve lokale

@insajderi.com/

Demokraci Plus’ Dënon ‘Ndërhyrjen e Kuvendit në Gjyqësor

@gazetaexpress.com/

Demokraci Plus (D+) dhe Çohu!: Shpenzimet e fushatës zgjedhore

@kosovalive360.com/

Demokraci Plus u dërgon letra subjekteve politike

Në prag të afatit për dorëzimin e listave të kandidatëve për zgjedhjet komunale të vitit 2017, Democracy Plus (D+) fton partitë politike që të nominojnë më shum...

Komunikatë për media – Raporti për OSHP

OSHP Nyja e Prokurimit Publik Prishtinë 13 shtator 2017, Demokraci Plus (D+) ka publikuar raportin e monitorimit të Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik (OSH...

Partitë politike fshehin financat e tyre

Senatori republikan Mark Hanna, i cili kishte ndihmuar William McKinley të zgjedhet presidenti i 25-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kryesisht pse kishte...

10 vite qeverisje t’mirë

Premtimet për qeverisje të mirë 2014-2017

Sundimi i ligjit 2014-2017

Konkurs për praktikantë

Democracy Plus kërkon dy (2) praktikantë për programin e praktikës. Praktikantët do të përfshihen në njërin nga programet e D+ në projekte të ndryshme. Progr...

Si partitë shkelin Ligjin për Financimin e Subjekteve Politike për të fshehur financat e tyre

Për afër pesë vite me radhë, përfshirë vitet zgjedhore 2013 dhe 2014, partitë i mbajtën të fshehura financat e tyre duke u thirrur në paqartësi në Ligjin për Fi...

Popravi.org

[vc_row][vc_column][vc_column_text] (more…)

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >