Infografikat

Ndreqe.com në pesë hapa të shkurtër

Shtojca-3.-Ndreqe_Broshura_Shqip

1 muaj nga lansimi i ndreqe.com, ankesat e dërguara në komuna

THIRRJE PËR APLIKIM SHKOLLA VERORE “CHALLENGE HISTORY”

mn][vc_column_text] THIRRJE PËR APLIKIM SHKOLLA VERORE "CHALLENGE HISTORY" 16-21 korrik 2017 Mostar, Bosnjë dhe Hercegovinë Komiteti Zviceran i Helsinkit d...

Numri i padive kundër vendimeve të OSHP-së

Raportimet e ankesave të javës së parë në ndreqe

Demokraci Plus (D+) sot ka lansuar platformën online Ndreqe.com

Demokraci Plus (D+) sot ka lansuar platformën online ndreqe.com. Qëllimi i platformës është që t’u ofrojë qytetarëve mundësi të lehta dhe të thjeshta për të rap...

Demokraci Plus (D+) sot ka lansuar platformën online Ndreqe.com

Koalicioni për Integritet Zgjedhor – KIZ, është duke vazhduar procesin e monitorimit të votimit në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Komunës së Drenasi...

Demokraci Plus ka lansuar platformën online ndreqe.com

@ekonomia-ks.com/

KOALICIONI PËR INTEGRITET ZGJEDHOR (KIZ) – Komunikatë për media Ora 17:30

Koalicioni për Integritet Zgjedhor – KIZ, është duke vazhduar procesin e monitorimit të votimit në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Komunës së Drenasi...

Përfaqësimi i grave në Këshillat e Vendvotimeve në Drenas

PROGRAMI PËR PUNË PRAKTIKE NË KOMUNA

AFATI I APLIKIMIT: 4 NËNTOR 2016 (more…)

Stafi i Demokraci Plus u prit në takim nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik, z. Blerand Stavileci

Takimi me Ministrin Stavileci u realizua në kuadër të projektit “Programi Qeverisës – Jo Vetëm në Letër”, përmes të cilit D+ monitoron punën e Ministrisë së Zhv...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >