Lajmet

Numri i strategjive nacionale miratuar 2012-2017

Demokraci Plus (D+) dhe Zyra për Planifikim Strategjik në kuadër të Zyrës së Kryeministrit kanë organizuar një tryezë të ...

Demokraci Plus (D+) dhe Zyra për Planifikim Strategjik në kuadër të Zyrës së Kryeministrit kanë organizuar një tryezë të rrumbullakët ku po bëhet prezantimi i g...

Numri i strategjive nacionale

Thirrje për punë praktike – 5 pozita

Reagim: Organizatat e shoqërisë civile në përkrahje të protestës!

Pas dorëheqjes së ish prokurorit special z. Elez Blakaj, ne si organizata të shoqërisë civile përkrahim plotësisht protestën e organizuar nga grupi i qytetarëve...

Politika e “Drejtësia” tallen me Auditorin

Politikanët- këta përfitues të taksave të qytetarëve me shumë tentojnë të bëjnë “ujdi” me institucione që mund të ua nxjerrin të palarat se sa kanë vullnet që t...

Raportet financiare të komunave për gjashtë mujorin e parë

E gjitha ka të bëjë me politikën

Me operacionin “Lavazhi i makinave”, drejtësia në Brazil ka gjetur që miliarda dollarëve u ishte ndërruar destinimi dhe shumë zyrtarë të lartë u patën arrestuar...

Niveli i adresimit të rekomandimeve të Auditorit për komuna nga viti 2016

Auditimi i vitit 2017 për komunat dhe numri i çështjeve të identifikuar nga Zyra Kombëtare e Auditorit

Gjykatat themelore të vlerësuara nga avokatët

Gjakova komuna e parë me kontrata të hapura

Komuna e Gjakovës bëhet komuna e parë me kontrata të hapura dhe të publikuara në faqen zyrtare të komunës. Këtë vendim e ka marr Zyra e Prokurimit e kësaj komun...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >