Debatet publike mes qytetarëve dhe kandidatëve për Kryetar Komune në Skenderaj

Organizatat joqeveritare Iniciativa Qytetare – Skenderaj në bashkëpunim me Demokraci Plus (D+) kanë organizuar diskutimin publik me kandidatët për Kryetar të Komunës së Skenderajt, qytetarëve dhe shoqërisë civile.
Në takim u diskutua rreth prioriteteve gjatë mandatit të ardhshëm si dhe kërkesave të qytetarëve që janë identifikuar përmes Forumit për Dialog Qytetar në komunën e Skenderajt.Të ftuar në diskutim ishin tre kandidatët për Kryetar Komune, mirëpo vetëm kandidati z. Bekim Jashari nga Lista e Pavarur dhe z. Fadil Nura nga PDK iu përgjigjen ftesës.
👇 Më poshtë mund t’i gjeni kartën e zotimeve të këtyre kandidatëve për Kryetar Komune së Skenderajt 📝
Ky takim u organizua në kuadër të Forumit për Dialog Qytetar që financohet nga Olof Palme International Center, mbështetur nga Demokraci Plus (D+), përmes projektit “Pikëpamjet për Zgjedhjet Lokale 2021”