Debatet publike mes qytetarëve dhe kandidatëve për Kryetar Komune të Kamenicës

OJQ Fortesa ne Kamenice, në bashkëpunim me Democracy Plus (D+) kanë organizuar diskutimin publik me kandidatët për Kryetar të Komunës së Kamenicës, qytetarëve dhe shoqërisë civile.

Në takim u diskutua rreth prioriteteve gjatë mandatit të ardhshëm si dhe kërkesave të qytetarëve që janë identifikuar përmes Forumit për Dialog Qytetar në komunën e Kamenicës. Të ftuar në diskutim ishin gjashtë kandidatët për Kryetar Komune, mirëpo pesë kandidatë iu përgjigjën ftesës: Qëndron Kastrati (PSD), Faton Jakupi (AAK), Jeton Biqkaj (LDK), Muhamed Kallaba (PDK) dhe Albert Sermaxhaj (Nisma).

Ky takim u organizua në kuadër të Forumit për Dialog Qytetar që financohet nga Olof Palme International Center, mbështetur nga Demokraci Plus (D+), përmes projektit “Pikëpamjet për Zgjedhjet Lokale 2021