Debatet publike mes qytetarëve dhe kandidatëve për Kryetar Komune të Obiliqit

Organizatat joqeveritare Iniciativa Qytetare për Zhvillim dhe Demokraci Plus, kanë organizuar debatin publik me kandidatët për Kryetar Komune të Obiliqit, qytetarëve dhe shoqërisë civile.

Në takim ishin të ftuar katër kandidatët për Kryetar Komune, mirëpo vetëm kandidati Ajet Berisha nga Lëvizja për Bashkim dhe Hanefi Musliu nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK) i janë përgjigjur ftesës për diskutim. Në takim u diskutua rreth prioriteteve gjatë mandatit të ardhshëm si dhe kërkesave të qytetarëve që janë identifikuar përmes Forumit për Dialog Qytetar në komunën e Obiliqit.

👇 Më poshtë mund t’i gjeni kartën e zotimeve të këtyre kandidatëve për Kryetar Komune së Obiliqit.

Ky takim u organizua në kuadër të Forumit për Dialog Qytetar që financohet nga Olof Palme International Center, mbështetur nga Demokraci Plus (D+), përmes projektit “Pikëpamjet për Zgjedhjet Lokale 2021”.