Integriteti, Disiplina dhe Etika në Administratën Tatimore të Kosovës

Demokraci Plus (D+) dhe Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN Kosova), me mbështetje të  Ambasades së Britanisë së Madhe në Prishtinë, publikuan raportin e monitorimit të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) për vitin 2019.
Gjatë prezantimit të gjetjeve të raportit, Visar Rushiti nga D+  tha se gjatë këtij viti shkresat e dërguara nga BIRN për përfshirjen e disa zyrtarëve të ATK-së në politikë kanë rezultuar me dorëheqjen e 32 zyrtarëve të ATK-së, qoftë nga politika apo nga ATK-ja.
Ky është raporti i dytë vjetor për Administratën Tatimore të Kosovës dhe ka për qëllim rritjen e integritetit të ATK-së dhe mbikëqyrjen e këtij institucioni nga shoqëria civile.

Shkarko: Shq Eng Srb