Mediat dhe tenderët

Sa kanë ndikuar fondet e qeverisë në politikat editoriale të mediave?

Raport i monitorimit të shpenzimeve të parasë publike në shërbime të publikimit dhe marketingut në gazeta të shtypura dhe portale online (gusht-dhjetor 2018).

Kliko këtu për të shkarkuar raportin.

Shkarko: Shq Eng Srb