Lajmet

Organizatat e shoqërisë civile koordinohen për organizimin e debateve me qytetarë në prag të zgjedhjeve lokale

  Në kuadër të Forumit për Dialog Qytetarë, gjashtëmbëdhjetë organizata të shoqërisë civile nga komuna të ndryshme të vendit, kanë mbajtur një punë...

Hapet konkursi për Shkollën Verore “Challenge History: React for the Future – 4″

D+ në bashkëpunim me organizatat partnere nga rajoni organizojnë për vitin e katërt me radhë shkollën verore “Challenge History”. Kjo shkollë ka për qëllim...

D+ prezanton raportin “Kontratat emergjente dhe ulja e konkurrencës në prokurim publik përgjatë pandemisë”

10.06.2021 - Demokraci Plus të enjten ka publikuar raportin Kontratat emergjente dhe ulja e konkurrencës në prokurim publik përgjatë pandemisë, ku janë pre...

D+ prezanton studimin për koston e emigrimit të të rinjve në Kosovë

Demokraci Plus ka publikuar studimin hulumtues “Kostoja e emigrimit të të rinjve”, ky studim është i pari i këtij lloji që sjell të dhëna lidhur me emigr...

Thirrje e hapur për gazetarë

Demokraci Plus (D+) me mbështetje të projektit të USAID Komuna Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse (USAID TEAM) së shpejti do të bëjë publikimin e f...

Grante – Rundi II

[vc_row][vc_column][vc_single_image image="8392" img_size="medium" alignment="center"][vc_column_text]     SHPALLJE   Aktiviteti për Bashkëpunim në Ko...

Konkurs për punë praktike

Democracy Plus (D+) është duke zbatuar projektin për “Fuqizim të demokracisë dhe qeverisjes së mirë përmes rritjes së aktiviteteve mbikëqyrëse të Kuvendit”...

Raporti i monitorimit të prokurimit publik për Komunën e Graçanicës, Mamushës, Shtërpcës dhe Novobërdë...

Raporti i monitorimit të prokurimit publik për Komunën e Graçanicës, Mamushës, Shtërpcës dhe Novobërdës Prishtinë, 29 janar 2021 Në kuadër të projekt...

Qytetaria aktive dhe komunat e përgjegjshme në Kosovë

Demokraci Plus, së bashku me organizatat Ec ma Ndryshe, Syri i Vizionit dhe CSD, në kuadër të programit të përbashkët për qytetari aktive dhe komuna të për...

Katër vjet, katër kryeministra nga Agjenda për Reforma Evropiane në Agjendën për Reforma Evropiane II: Ku që...

Demokraci Plus mbajti panel diskutimi me temë: “Agjenda e Reformave Evropiane II: Një Perspektivë e Re për Kosovën” në të cilin publikoi analizën e titullu...

Instituti Republikan Ndërkombëtar (IRI) dhe Demokraci Plus (D+) lansuan Platformën e Hartës së Zgjedhjeve në Kosovë – Zgjedhjet e ...

Sot, Instituti Republikan Ndërkombëtar (IRI) dhe Demokraci Plus (D+) lansuan Platformën e Hartës së Zgjedhjeve në Kosovë – Zgjedhjet e Kosovës të paraqitur...

Diskutim për zbatimin e legjislacionit për Shërbimin e Jashtëm të Kosovës

Demokraci Plus mbajti diskutim për zbatimin e legjislacionit për Shërbimin e Jashtëm të Kosovës, në të cilin u prezantua raporti monitorues i cili është pu...