Lajmet

Ndreqe.com në pesë hapa të shkurtër

Shtojca-3.-Ndreqe_Broshura_Shqip

THIRRJE PËR APLIKIM SHKOLLA VERORE “CHALLENGE HISTORY”

mn][vc_column_text] THIRRJE PËR APLIKIM SHKOLLA VERORE "CHALLENGE HISTORY" 16-21 korrik 2017 Mostar, Bosnjë dhe Hercegovinë Komiteti Zviceran i Helsin...

Demokraci Plus (D+) sot ka lansuar platformën online Ndreqe.com

Demokraci Plus (D+) sot ka lansuar platformën online ndreqe.com. Qëllimi i platformës është që t’u ofrojë qytetarëve mundësi të lehta dhe të thjeshta për t...

Demokraci Plus (D+) sot ka lansuar platformën online Ndreqe.com

Koalicioni për Integritet Zgjedhor – KIZ, është duke vazhduar procesin e monitorimit të votimit në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Komunës së Dr...

KOALICIONI PËR INTEGRITET ZGJEDHOR (KIZ) – Komunikatë për media Ora 17:30

Koalicioni për Integritet Zgjedhor – KIZ, është duke vazhduar procesin e monitorimit të votimit në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Komunës së Dr...

PROGRAMI PËR PUNË PRAKTIKE NË KOMUNA

AFATI I APLIKIMIT: 4 NËNTOR 2016 (more…)

Stafi i Demokraci Plus u prit në takim nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik, z. Blerand Stavileci

Takimi me Ministrin Stavileci u realizua në kuadër të projektit “Programi Qeverisës – Jo Vetëm në Letër”, përmes të cilit D+ monitoron punën e Ministrisë s...

Demokraci Plus (D+) angazhohet në fuqizimin e të rinjve në 16 komuna

Demokraci Plus ka filluar zbatimin e projektit “Fuqizimi i Rinisë për t’i Mbështetur Komunat Përmes Punës Praktike”. D+ do të punoj me 16 komuna të Kosovës...

Demokraci Plus (D+) organizon vizita në terren

Me përkrahje të Demokraci Plus (D+), anëtarë të Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport të Kuvendit të Kosovës vizituan komunat e...

D+ Organizon Fokus Grup me Përfaqësueses të Organizatave Rinore dhe Ekspertë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Prishtinë, 5 gusht 2016, Organizata Demokraci Plus (D+) ka mbajtur një fokus grup me përfaqësues të organizatave rinore ...

Hulumtuesit e D+ mbajnë trajnim mbi të drejtën për të qenë të informuar

Graçanicë, 25 Qershor 2016 – Organizuar nga Instituti Demokratik Kombëtar (NDI) është mbajtur punëtori me qëllim të ngritjes së kapaciteteve të të rinjëve ...

Demokraci Plus (D+) fillon zbatimin e projekteve të para

Maj 2016. Input për Raportin e Progresit për vitin 2016, është projekti i parë që Demokraci Plus (D+) ka zbatuar me përkrahje të Fondacionit Kosovar për Sh...