Lajmet

Publikimi i raportit “Problemet (e shumta) në Prokurim Publik”

Demokraci Plus ka publikuar raportin e monitorimit të aktiviteteve të prokurimit i cili përshin 10 tenderë në 5 komuna, atë të Shtimes, Podujevës, Kamenicë...

Prezantohen rezultatet e anketës me përdoruesit e shërbimeve të gjykatave

Demokraci Plus (D+) dhe Qendra për Avokim dhe Kulturë Demokratike (ACDC) me mbështetjen e Programit të USAID për Fuqizim të Sistemit të Drejtësisë (USA...

Dyfishimi i pozitave në shërbimin civil si rezultat i ristrukturimit të Qeverisë

Demokraci Plus (D+) mbajti tryezë lidhur me dyfishimin e pozitave të nëpunësve civilë si rezultat i ristrukturimit të Qeverisë nga 21 në 15 ministri, në të...

Takimi i dytë i Komitetit të Përdoruesve të Shërbimeve të Gjykatës Themelore në Mitrovicë

Me përkrahje të programit të USAID për Fuqizimin e Sistemit të Drejtësisë (USAID/JSSP), Demokraci Plus (D+) dhe Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike (AC...

Publikimi i raportit “Niveli i publikimit të kontratave në prokurim publik”

  Demokraci Plus (D+) ka monitoruar publikimin e kontratave për pesë komuna: Obiliq, Shtime, Fushë Kosovë, Kamenicë dhe Podujevë. Janë monitoruar t...

Qytetarët e Fushë Kosovës bashkëbiseduan me përfaqësueset e tyre në kuvend komunal

Me përkrahjen e Demokraci Plus, qytetarët e Fushë Kosovës takuan përfaqësueset e tyre në Kuvendin Komunal. Qëllimi i këtij takimi ishte që përmes bashkëbis...

Riorganizimi i Qeverisë: Efektet në agjendën e Integrimeve Evropiane dhe reformën e Administratës Publike

Demokraci Plus (D+) mbajti tryezë diskutimi lidhur me efektet dhe pasojat e organizimit të Ministrisë së Integrimeve Evropiane në Ministrinë e Punëve të Ja...

Qytetarët e Obiliqit takohen me përfaqësueset e tyre në kuvend komunal

Me mbështetjen e Demokraci Plus, qytetarët e Obiliqit patën mundësinë që të takojnë përfaqësueset e tyre në Kuvendin Komunal. Qëllimi i këtij takimi ishte ...

Bëhet thirrje që të përgatitet Qeveria e ardhshme për Procesin e Berlinit në 2020-në                                            

Demokraci Plus (D+) në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer (KAS) mbajtën konferencë lidhur me Procesin e Berlinit, obligimet për Sundim të Ligjit dh...

Diskutohet qeverisja e kryetarëve të komunave të mëdha në mes të mandatit të tyre

Demokraci Plus (D+) mbajti tryezë diskutimi me kryetarë, nënkryetarë dhe zyrtarë të komunave të ndryshme në vend ku u prezantua raporti “Progresi në zotime...

Adresimi i prioriteteve të lagjeve në kuadër të Forumit Qytetar

Demokraci Plus mbajti tryezë me temë “Përfshirja dhe adresimi i prioriteteve të lagjeve” në kuadër të Forumit Qytetar, ku morën pjesë zyrtarë komunalë dhe ...

D+ dhe BIRN publikuan raportin e monitorimit të Administratës Tatimore të Kosovës

Demokraci Plus (D+) dhe Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN Kosova), me mbështetje të  Ambasades së Britanisë së Madhe në Prishtinë, publikuan r...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >