Lajmet

Rritja e Efikasitetit Komunal përmes ndreqe.com

Kliko këtu për të shkarkuar raportin.

Demokraci Plus (D+) dhe Zyra për Planifikim Strategjik në kuadër të Zyrës së Kryeministrit kanë organizuar një tryezë të ...

Demokraci Plus (D+) dhe Zyra për Planifikim Strategjik në kuadër të Zyrës së Kryeministrit kanë organizuar një tryezë të rrumbullakët ku po bëhet prezantim...

Thirrje për punë praktike – 5 pozita

Reagim: Organizatat e shoqërisë civile në përkrahje të protestës!

Pas dorëheqjes së ish prokurorit special z. Elez Blakaj, ne si organizata të shoqërisë civile përkrahim plotësisht protestën e organizuar nga grupi i qytet...

Gjakova komuna e parë me kontrata të hapura

Komuna e Gjakovës bëhet komuna e parë me kontrata të hapura dhe të publikuara në faqen zyrtare të komunës. Këtë vendim e ka marr Zyra e Prokurimit e kësaj ...

Shkolla verore “Challenge History 2 – React for the Future”, këtë vit po mbahet në Prizren!

Duke ndodhur - Shkolla verore “Challenge History 2 – REACT for the Future” këtë vit po mbahet në Prizren! Në këtë aktivitet po marrin pjesë 23 pjesëmarr...

Shoqëria civile shpreh shqetësimin për legjislacionin zgjedhor

Janë bërë shtatë vite prej kur ka filluar reforma zgjedhore dhe asnjëherë nuk ka përfunduar dhe nuk ka ndonjë ndryshim thelbësor në këtë drejtim. Me qëllim...

Pasiguria juridike dhe mungesa e monitorimit në prokurim publik

Pasiguria juridike dhe mungesa e monitorimit në prokurim publik Demokraci Plus (D+), të mërkurën ka mbajtur një tryezë diskutimi lidhur me punën e...

Prezantimi i Raportit “Matësi i performancës në prokurim publik”

Demokraci Plus (D+) publikoi raportin "Matësi i performancës në prokurim publik". Ky hulumtim dhe analizë tregon se nga pesë komunat e monitoruara, me perf...

Prokurimi i paadresuar – Editorial nga Demokraci Plus (D+)

Prokurimi i paadresuar Keqpërdorimi i shpenzimit të parasë publike, vazhdon të mbetet ndër problemet dhe sfidat kryesore më të cilat ballafaqohet shtetn...

D+ dhe Insajderi përmbyllin projektin “Përkrahja e lirisë së mediave dhe lirisë së shprehjes përmes rritjes së monitorimit të çë...

D+ dhe portali hulumtues Insajderi kanë zbatuar bashkarisht projektin “Përkrahja e lirisë së mediave dhe lirisë së shprehjes përmes rritjes së monitorimit ...

Raporti i institucioneve publike me ofrimin e qasjes në dokumente publike – përgjigje sipërfaqësore, mungesë të dhënash përmbajtë...

Demokraci Plus në gjashtë-mujorin e parë të vitit 2018 ka dërguar rreth 50 kërkesa për qasje në dokumente publike në 20 institucione publike, duke përfshir...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >