Lajmet

D+ është duke zhvilluar një seri të trajnimeve me zyrtarë komunal të të gjitha komunave të Kosovës

Demokraci Plus (D+) në partneritet me Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) dhe me mbështetjen e Projektit të USAID Partneritetet për Zhvill...

Salla e OSHP-se

MPB kërkon nga OSHP që të mbetet në fuqi anulimi i tenderit për automjete dhe pajisje të zjarrëfikjes

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Në seancën e së mërkurës, Ministria e Punëve të Brendshme(MPB) kërkoi nga gjykata e tenderëve, përkatësisht nga O...

Ndjekje e ngathtë e sulmuesve të gazetarëve

Organizata Demokraci Plus (D+) dhe Gazeta Online Insajderi, kanë mbajtur një tryezë diskutimi në të cilën është debatuar në lidhje me lirinë e shprehjes dh...

Liria e shprehjes në Kosovë: Sa janë të sigurt gazetarët?

Demokraci Plus në bashkëpunim me Insajderin, kanë kënaqësinë të ju ftojnë që të merrni pjesë në tryezën e diskutimit që do të mbahet nga me 12 mars 2018, n...

6 zotimet e kryetarit

Gjashtë #Zotimet zgjedhore të cilat kryetarët e komunave më të mëdha kanë dhënë firmën se do ti respektojnë në qeverisje. Democracy Plus ka filluar monitor...

Kompania “Sallahu” ankohet për shkelje ligjore në tenderin për ndërtimin e rrugës nacionale Nadakovc-Smerkovnicë

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Në dhjetor të vitit të kaluar, për ndërtimin e rrugës nacionale Nadakovc-Smerkovnicë për llotin e dytë, si fitues...

Salla e OSHP-se

Zyra e Kryeministrit kërkon autobusë me prodhim jo më të vjetër se të vitit 2007, tenderi shkon në OSHP

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Kompania ankuese, “Arditi Tours”sh.p.k-Ferizaj është ankuar pranë Organin Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), për kri...

Salla e OSHP-se

“Security Code” ankohet se Dogana e Kosovës shpalli fituese kompaninë pa e pasur një licencë të domosdoshme

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Pronari i kompanisë ankuese,“Security Code”, Esat Tahiri tha se Dogana e Kosovës në tenderin për sigurimin e obje...

Ambasadori i Kanadasë në Kroaci dhe Kosovë viziton D+

Sot në D+ kishim nderin ta presim për vizitë Ambasadorin e Kanadasë në Kroaci dhe Kosovë - z. Daniel Maksymiuk, me ç'rast biseduam për angazhimin e D+ në f...

Eksperti shqyrtues gjen shkelje në tenderin për sigurimin e automjeteve të Komunës së Gjilanit

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Tenderi “Sigurimi i automjeteve për nevojat e KK Gjilan” është ende në duar të panelit të Organit Shqyrtues të Pr...

Spitali Rajonal i Mitrovicës pajtohet që të ketë ritenderim për servisimin e aparaturave mjekësore

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Në seancën e së mërkurës, përfaqësuesja e Spitalit Rajonal të Mitrovicës, Zylfije Halili u pajtua që tenderi “Ser...

Kompania ankuese kërkon nga OSHP sanksione për KEK-un

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Të martën, në seancën e Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), përfaqësuesi i kompanisë ankues, “Primus Engineer...

Publikimet

Shiko të gjitha
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >
Shkarko:
Përmbledhje e raportit >