Lajmet

Shqyrtohet në OSHP ankesa e kompanisë ”Prima Engineering” kundër Komunës së Rahovecit

Raporton: Arbelina Dedushaj dhe Agon Hysaj Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP), i njohur ndryshe si gjykata e tenderëve, të mërkurën ka mbajtur seancë...

OSHP shqyrton ankesën për tenderin e pajisjeve për kuzhinën qendrore të çerdheve në Prishtinë.

Raporton: Arbelina Dedushaj dhe Agon Hysaj Paneli i Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), i përbërë nga kryetari i saj Blerim Dina dhe dy anëtarët tje...

Intervista e Athur Nogueira me Vinicius Gorczeski

Intervistë e realizuar nga Demokraci Plus (D+), për Gazetën online Insajderi me Arthur Nogueira (30/10/1956) I cili është diplomat në ambasadën e Brazilit ...

Shkeljet në prokurim nuk po i ndëshkon askush

Komunikatë për media Shkeljet në prokurim nuk po i ndëshkon askush Prishtinë 09 nëntor 2017, Demokraci Plus (D+) ka bërë publikimin e raportit “Shkeljet ...

Konkurs për Monitorues/Hulumtues

Konkurs Monitorues/Hulumtues Demokraci Plus (D+) është në kërkim të tre (3) monitoruesve/hulumtuesve për prokurim publik. Përgjegjësitë e punës: ...

Kërcënimi ndaj Blerim Dinës edhe një parregullsi tjetër në OSHP

Prishtinë 17 tetor 2017, Demokraci Plus (D+) dënon ushtrimin e presionit ndaj kryetarit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) z. Blerim Dina. D+ kërkon...

Demokraci Plus (D+) dhe Insajderi fillojnë zbatimin e projektit “Përkrahja e lirisë së mediave dhe lirisë së shprehjes përmes ...

D+ dhe portali hulumtues Insajderi janë bërë bashkë për të zbatuar këtë projekt me qëllim të përkrahjes së lirisë së mediave dhe shprehjes së lirë përmes h...

Partitë politike nuk publikojnë shpenzimet e fushatës së zgjedhjeve të përgjithshme

Demokraci Plus (D+) ka publikuar infografikën e radhës ku matet funksionalizimi, mirëmbajtja dhe azhurnimi i webfaqeve zyrtare të subjekteve kryesore polit...

Demokraci Plus u dërgon letra subjekteve politike

Në prag të afatit për dorëzimin e listave të kandidatëve për zgjedhjet komunale të vitit 2017, Democracy Plus (D+) fton partitë politike që të nominojnë më...

Komunikatë për media – Raporti për OSHP

OSHP Nyja e Prokurimit Publik Prishtinë 13 shtator 2017, Demokraci Plus (D+) ka publikuar raportin e monitorimit të Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik...

10 vite qeverisje t’mirë

Premtimet për qeverisje të mirë 2014-2017