Lajmet


Qeverisje e mirë

Demokraci Plus nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me komun ...

Përfaqësues të Demokraci Plus u takuan me kryetarin e komunës së Vushtrrisë, z. Ferit Idrizi, si dhe drejtoreshën e Drejtorisë…

Prill 14

Qeverisje e mirë

Tryezë diskutimi për Raportin e Matjes së Performancës K ...

Demokraci Plus ka fasilituar tryezë diskutimi mes Ministrisë të Pushtetit Lokal dhe anëtarëve të shoqërisë civile për të diskutuar Raportin…

Prill 8