Lajmet


Sundimi i Ligjit

Publikimi i raportit “Raporti i monitorimit të Organit Sh ...

Demokraci Plus të enjten ka publikuar raportin “Raporti i monitorimit të organit shqyrtues të prokurimit”. Ky raport shqyrton vendimet dhe…

Nëntor 5

Sundimi i Ligjit

D+ prezanton raportin "Kontratat emergjente dhe ulja e konku ...

10.06.2021 – Demokraci Plus të enjten ka publikuar raportin Kontratat emergjente dhe ulja e konkurrencës në prokurim publik përgjatë pandemisë,…

Qershor 10