Lajmet


Sundimi i Ligjit

Raporti i monitorimit të prokurimit publik për Komunën e ...

Raporti i monitorimit të prokurimit publik për Komunën e Graçanicës, Mamushës, Shtërpcës dhe Novobërdës Prishtinë, 29 janar 2021 Në kuadër…

Janar 29

Sundimi i Ligjit

Takime me shoqëri civile lokale lidhur me monitorimin e pro ...

Këto ditë, në kuadër të fazës së dytë të projektit “Ushtrimi i presionit publik dhe ekspozimi i korrupsionit të mundshëm…

Nëntor 9