Lajmet


Të tjera

Demokraci Plus (D+) angazhohet në fuqizimin e të rinjve n� ...

Demokraci Plus ka filluar zbatimin e projektit “Fuqizimi i Rinisë për t’i Mbështetur Komunat Përmes Punës Praktike”. D+ do të…

Tetor 7

Të tjera

Demokraci Plus (D+) organizon vizita në terren

Me përkrahje të Demokraci Plus (D+), anëtarë të Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport të Kuvendit të…

Shtator 26