Obligimet nga ‘Procesi i Berlinit’ për Sundim të Ligjit dhe Mirëqeverisje

Demokraci Plus (D+) në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer (KAS) mbajtën konferencë lidhur me Procesin e Berlinit, obligimet për Sundim të Ligjit dhe Mirëqeverisjen.
Ne këtë konferencë morën pjesë përfaqësuesë të LDK-së dhe VV, si dhe përfaqësues të shoqërisë civile, ku u diskutua rreth përgatitjeve për agjendën e Procesit të Berlinit dhe përmbushjen e obligimeve të marrura nga Kosova në këtë proces.

Shkarko: Shq Eng Srb