Qeverisja e Mirë

Shiko të gjitha

Qytetarët vazhdojnë të raportojnë në ndreqe.com, e komunat vazhdojnë t’i adresojnë këto ankesa

Frikë nga valë e re migrimi

D+ prezanton studimin për koston e emigrimit të të rinjve në Kosovë

Demokraci Plus ka publikuar studimin hulumtues “Kostoja e emigrimit të të rinjve”, ky studim është i pari i këtij lloji që sjell të dhëna lidhur me emigracion...

Administrimi i vaksinës kundër COVID-19 në Kosovë dhe disa shembuj nga vendet e tjera

Administrimi i vaksinës kundër COVID-19 në Kosovë dhe disa shembuj nga vendet e tjera   Që nga 13 marsi 2020 kur janë paraqitur rastet e para me COVI...

Sesion Informues për Grante

Klikoni këtu

Qytetarët e Fushë Kosovës bashkëbiseduan me përfaqësueset e tyre në kuvend komunal

Me përkrahjen e Demokraci Plus, qytetarët e Fushë Kosovës takuan përfaqësueset e tyre në Kuvendin Komunal. Qëllimi i këtij takimi ishte që përmes bashkëbisedimi...

Qytetarët e Obiliqit takohen me përfaqësueset e tyre në kuvend komunal

Me mbështetjen e Demokraci Plus, qytetarët e Obiliqit patën mundësinë që të takojnë përfaqësueset e tyre në Kuvendin Komunal. Qëllimi i këtij takimi ishte që pë...

Bëhet thirrje që të përgatitet Qeveria e ardhshme për Procesin e Berlinit në 2020-në                                            

Demokraci Plus (D+) në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer (KAS) mbajtën konferencë lidhur me Procesin e Berlinit, obligimet për Sundim të Ligjit dhe Mir...

Publikimet

Shiko të gjitha

Procesi i vaksinimit në Kosovë dhe mbrojtja nga varianti Delta

Shkarko:

Raport i Politikave mbi Zbatimin e Rregullores Nr. 08/2011 mbi Organizimin dhe Përgjegjësitë e Zyrave Komunale ...

Shkarko:

Kostoja e emigrimit të të rinjve

Shkarko:

Administrimi i vaksinës kundër COVID-19 në Kosovë

Shkarko: