Lajmet

Serbia paralajmëron rinisjen e fushatës së çnjohjeve

Organizatat e shoqërisë civile koordinohen për organizimin e debateve me qytetarë në prag të zgjedhjeve lokale

  Në kuadër të Forumit për Dialog Qytetarë, gjashtëmbëdhjetë organizata të shoqërisë civile nga komuna të ndryshme të vendit, kanë mbajtur një punëtori ...

OSHP pa bord, bllokohen investimet kapitale dhe furnizimet

Kurti kritikohet për mungesën në Kosovë

SHSKUK tejkalon vlerën e kontratës për mbi 60%

Blerjet e shtrenjta gjatë pandemisë, institucionet shpenzuan rreth 1.5 milion euro për dezinfektim

Nga Visar Prebreza Institucionet e Kosovës kanë paguar çmime të ndryshme për dezinfektim të objekteve dhe hapësirave të jashtme si masë për parandalim të shp...

Plani për minishengenin ballkanik

Hapet konkursi për Shkollën Verore “Challenge History: React for the Future – 4″

D+ në bashkëpunim me organizatat partnere nga rajoni organizojnë për vitin e katërt me radhë shkollën verore “Challenge History”. Kjo shkollë ka për qëllim të k...

D+ prezanton raportin “Kontratat emergjente dhe ulja e konkurrencës në prokurim publik përgjatë pandemisë”

10.06.2021 - Demokraci Plus të enjten ka publikuar raportin Kontratat emergjente dhe ulja e konkurrencës në prokurim publik përgjatë pandemisë, ku janë prezantu...

Qytetarët vazhdojnë të raportojnë në ndreqe.com, e komunat vazhdojnë t’i adresojnë këto ankesa

Frikë nga valë e re migrimi

D+ prezanton studimin për koston e emigrimit të të rinjve në Kosovë

Demokraci Plus ka publikuar studimin hulumtues “Kostoja e emigrimit të të rinjve”, ky studim është i pari i këtij lloji që sjell të dhëna lidhur me emigracion...