Lajmet

Shpërndarja e koshave të riciklimit në fshatin Graçanicë

05.06.2024

Këtë fundjavë, Aktiviteti i USAID Riciklimi ka rëndësi – Gračanica/Graçanicë filloi shpërndarjen e koshave të riciklimit në 250 shtëpi dhe 150 biznese në fshatin Graçanicë/Gračanica. Koshat janë të destinuara për letër, metal dhe plastikë, dhe shënojnë fillimin e lagjes së dytë të riciklimit, duke zgjeruar programin pilot të suksesshëm në Llapllasellë.

Së bashku, po bëjmë hapa të mëdhenj drejt një të ardhme më të gjelbër dhe më të pastër! Le të vazhdojmë me këtë momentum dhe ta bëjmë Graçanicën një shembull të shkëlqyer të jetesës së qëndrueshme.

Gëzuar Ditën e Mjedisit!