Lajmet


Qeverisje e mirë

Kushte më të mira për komunitetet e margjinalizuara përm ...

Edukimi financiar dhe shkathtësitë e menaxhimit afarist efektiv janë të rëndësisë thelbësore për ndërmarrësit si Sabedini nga Graçanica. Sabedini është…

Shkurt 1

Qeverisje e mirë

Anulohet tenderi për projektin ideor për ndërtimin e Teat ...

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS),  sot, me datë 30.01.2024, ka anuluar  tenderin për zhvillimin e projektit ideor për…

Janar 30