Lajmet

Trajnim informues me të rinjtë e Komunës së Graçanicës

30.05.2024

Së bashku me BIRN Kosovo, kemi mbajtur sesionin informues me të rinjtë e Komunës së Graçanicës. Ky sesion kishte për qëllim të njoftojë të rinjtë më shumë në lidhje me identifikimin e lajmeve të rreme, mënyrat e trajtimit të tyre si dhe procedurat e raportimit.

Ky aktivitet mbështetet nga UNMIK.