Lajmet


Të tjera

Përfaqësuesi i KEK-ut: Ankesa e “Erlis shpk” ka qenë ...

Raporton: Arbelina Dedushaj dhe Agon Hysaj Të mërkurën, për të katërtën herë është shqyrtuar ankesa e kompanisë “Erlis shpk”, e…

Dhjetor 14

Të tjera

Shqyrtohet në OSHP ankesa e kompanisë ”Prima Engineering ...

Raporton: Arbelina Dedushaj dhe Agon Hysaj Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP), i njohur ndryshe si gjykata e tenderëve, të mërkurën…

Dhjetor 14