Lajmet


Qeverisje e mirë

Demokraci Plus nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me komun ...

Përfaqësues të Demokraci Plus u takuan me kryetarin e komunës së Obiliqit, z. Xhafer Gashi, si dhe shefin e kabinetit…

Mars 24

Sundimi i Ligjit

Publikimi i raportit: Përmirësimi i zbatimit të drejtësi ...

Demokraci Plus (D+) të martën ka mbajtur një tryezë diskutimi ku është prezantuar raporti i politikave me temën “Raport vlerësimi…

Mars 16