Lajmet


Të tjera

Kërcënimi ndaj Blerim Dinës edhe një parregullsi tjetër ...

Prishtinë 17 tetor 2017, Demokraci Plus (D+) dënon ushtrimin e presionit ndaj kryetarit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) z….

Tetor 17

Të tjera

Demokraci Plus (D+) dhe Insajderi fillojnë zbatimin e proje ...

D+ dhe portali hulumtues Insajderi janë bërë bashkë për të zbatuar këtë projekt me qëllim të përkrahjes së lirisë së…

Tetor 10