Lajmet


Të tjera

THIRRJE PËR APLIKIM SHKOLLA VERORE "CHALLENGE HISTORY"

mn] THIRRJE PËR APLIKIM SHKOLLA VERORE “CHALLENGE HISTORY” 16-21 korrik 2017 Mostar, Bosnjë dhe Hercegovinë Komiteti Zviceran i Helsinkit dhe…

Prill 6

Të tjera

Demokraci Plus (D+) sot ka lansuar platformën online Ndreqe ...

Demokraci Plus (D+) sot ka lansuar platformën online ndreqe.com. Qëllimi i platformës është që t’u ofrojë qytetarëve mundësi të lehta…

Mars 6