Lajmet


Të tjera

Eksperti shqyrtues gjen shkelje në tenderin për gjelbërim ...

Raporton: Arbelina Dedushaj Prishtinë- Nazmi Statovci, eksperti i caktuar nga ana e Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), në raportin e…

Janar 26

Të tjera

Kompanitë kërkojnë rivlerësim të tenderit për ndërtim ...

Prishtinë- Pas ankesave të dy konsorciumeve “Eskavatori & Best Company”, “P&I, Dajting, ADA Consulting” dhe dy kompanive ”Al-Trade” dhe “Gërlica”,…

Janar 25