Infografika


Kush i auditon financat e partive politike?

Kush i auditon financat e partive politike?

A e dini se sa milionë euro kanë marrë subjektet politike ?

A e dini se sa milionë euro kanë marrë subjektet politike ?

Partitë politike nuk publikojnë shpenzimet e fushatës së zgjedhjeve të përgjithshme

Partitë politike nuk publikojnë shpenzimet e fushatës së zgjedhjeve të përgjithshme

Demokraci Plus (D+) ka publikuar infografikën e radhës ku matet funksionalizimi, mirëmbajtja dhe azhurnimi i webfaqeve zyrtare të subjekteve kryesore…

Pa ndëshkueshmëria në prokurim 2012-16

Pa ndëshkueshmëria në prokurim 2012-16